تقویت حافظه و تغذیه

تقویت حافظه و تغذیه

آیا میدانید غذایی که میخوریم چه ارتباطی با عملکرد مغز و حافظه ی ما دارد . توی بحث رژیم غذایی همیشه تمرکز ما روی تاثیر غذا روی اندام و ظاهر ما است در حالی که دانشمندان هر روز بیشتر بر اهمیت رژیم غذایی بر عملکرد مغز و حافظه  پی می برند .

تغذیه برای مغز و حافظه ی ما و به ویژه برای سلول های خاکستری خیلی بیشتر از اونی که فکر میکنید مهم است .

آووکادو : این میوه یکی از سالم ترین مواد غذایی و یکی از بهترین انتخاب ها برای بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه است هر چند گاهی به خاطر وجود چربی زیاد نکات منفی در مورد این میوه صورت میگیرد.
اما باید بدانید این چربی ها از نوع اشباح نشده یا به اصطلاح چربی خوب هستند که باعث ثبات سطح قند خون و درخشش پوست هم میشوند.
آووکادو دارای ویتامین کا و اسید فولیک و از لخته شدن خون در مغز یا همان سکته مغزی جلوگیری میکند. این میوه در عملکرد های شناختی مغز مثل تقویت حافظه و تمرکز هم به خوبی عمل میکند.

چغندر : بیشتر بچه ها علاقه ای به خوردن چغندر ندارند شاید خاطرات بد کودکی یا شکل خنده دار چغندر است .
چغندر موجب کاهش التiاب میشود و به خاطر وجود انتی اکسیدان ها خاصیت ضد سرطان دارد وبه خروج سم از خون کمک شایانی میکند و نیترات طبیعی در آن موجب راحت تر شدن گردش خون و در نتیجه بهبود عملکرد مغز میشود .

بلوبری : ثابت میکند که گاهی چیز های کوچک چه اثرات بزرگ و فوق العاده ای ایجاد میکند . بلوبری سرشار از انتی اکسیدان حاوی ویتامین  ث و کا و فیبر فراوان است . این میوه از مغز در برابر فشار و استرس محافظت میکتد . برای تقویت حافظه خوردن این میوه رافراموش نکنید.

تقویت حافظه و تغذیه

کلم بروکلی : یکی از مغزی ترین و مفید ترین مواد برای تقویت مغز و افزایش قدرت حافظه است . ویتامین کا موجود در آن حافظه را شاداب و هوشیار نگه میدارد و  سرشار از ویتامین ث میباشد و تعنها یک ظرف کوچک آن ۱۵۰ درصد از ویتامین ث روزانه بدن را فراهم میکند . سرشار از فیبر است و کمک میکند زودتر سیر بشویم و در مقوله لاغری هم میتواند بهتون کمک کند .

روغن نارگیل : یکی ازچند منظوره ترین مواد ممکنه و میشود به آن لقب اچار فرانسه روغن هارو اهدا کرد . بیشتر از ۷۷ مورد استفاده و درمان برای این روغن وجود دارد . ساده بگوییم تغریبا هیچ دردی نیست که با وجود اون رفع نشود پس طبیعی هست که حلال مشکلات در زمینه کمک به مغز هم حرف های یادی داشته باشد . روغن نارگیل خاصیت ضد التهابی دارد و به تقویت حافظه به ویژه در سال خوردگی کمک میکند و روده رو هم ضد عفونی میکند .

شکلات تلخ : سرشار از انتی اکسیدان و خاصیت ضد التهابی بالایی دارند و در کاهش فشار خون و بهبود گردش خون در مغز و قلب نقش موثری ایفا میکند . قانون مفید بودن شکلاتها این است هر چه تلخ تر و تیره تر باشد بای سلامتی مفیدتر است . در یک کلام باید بگوییم شکلات تلخ و تیره برای تقویت حافظه بی نظیر است .

رزمای : روغن رز ماری خواص متعددی دارد این مسلئه کم و بیش برای همه مشخص است .کارلو کثیف یکی از مواد معدنی سازنده رز ماری که از نابودی سلول های مغزی جلوگیری میکند و از مغز در برابر رادیکال های آزاد شیمیایی محافظت میکند و از خواص دیگه رزماری مراقبت از مغز در برابر آلزایمر است و سکته وجلوگیری پیوی و سلول های مغز است و همچنین به تقویت حافظه هم کمک میکند . ویژگی های ضد التهابی رزماری در تقویت حافظه هم بسیار موثر است .

زرد چوبه : خیلی جالبه که یک ادویه ساده  سرشار از خواص است . به خاطر وجود کارکابین ترکیب شیمیایی در زرد چوبه است این ادویه یکی از قوی ترین مواد ضد التهابی نامیده میشود . زرد چوبه سیستم ایمنی را تقویت میکند و سطح هوشیاری و پردازش اطلاعات در مغز را بالا میبرد.

ام آی تی البرز در تلاش است با قرار دادن اطلاعات مفید در اختیار شما عزیزان سطح آگاهی شما رو نسبت به شگفتی های حافظه پی ببرید و با کمک ورزش، چرتکه(محاسبات ذهنی)، غذای مناسب و…  حافظه خود را تقویت و در راستای اهداف خود پرورش دهید.

با آرزوی موفقیت شما عزیزان یوسی مسی

مقاله آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید(واتس اپ)
زمان پاسخگویی: صبح 9 تا 14 - بعدازظهر 16 تا 19 روزهای شنبه تا چهارشنبه